Is het nu klaar?

Door i-chat op woensdag 21 oktober 2020 13:37 - Reacties (4)
Categorie: -, Views: 2.099

Ooit was er eens een leuk blog platform, ooit, niet nu, het werkte misschien brak met al die bbcodes en cross-site-coockies, maar, het was iets en het was (of werd) onderdeel van de tweakers.net community.

Ooit, dus niet nu, waren er leuke blogs te lezen, van mensen die er toe deden, die iets te vertellen hadden of iets wilde laten zien.

mensen die grappige verhalen vertelde over hoe ze brieven schreven aan Mora wegens een teveel aan bitterballen, mensen die verhalen vertelde over de Chinese mafia (waargebeurd of niet) én mensen die de meest bizarre mods deden van computers tot auto's of caravans to weet ik niet wat nog meer.

OOIT maar nu niet meer.

Nu zeiken we om het zeiken; over bloggers die teveel wiet roken en over bitcoins praten, over mensen die iets te zeiken hebben over anderen, of om te zeiken over de mensen die over anderen zeiken, OF (en dat zijn de ergsten) om te zeiken omdat anderen zeiken.

En toen er niemand meer was om op te zeiken, tja toen zeikten we over het platform zelf.


Dus voor eens en altijd, schamen jullie je niet? want ik voel eerlijk gezegd behoorlijk wat plaatsvervangende schaamte. Genoeg zelfs om deze ene post eraan te weiden.

De markup is misschien belabberd en er zullen misschien zelfs wel wat taal- of spelfoutjes inzitten, maar ik heb weinig zin nog iets aan te doen.

Jullie doen het er maar mee, het verhaal is duidelijk genoeg.

DOEI

Volgende: Koop ze niet! 22-11 Koop ze niet!

ReactiesDoor Tweakers user JJ Le Funk, woensdag 21 oktober 2020 21:09

tweak blogs lijkt de tand des tijds niet gaan overleven. maar heeft het langer volgehouden dan de tweakers dating website.


Door Tweakers user i-chat, donderdag 22 oktober 2020 10:47

JJ Le Funk schreef op woensdag 21 oktober 2020 @ 21:09:
tweak blogs lijkt de tand des tijds niet gaan overleven. maar heeft het langer volgehouden dan de tweakers dating website.
tja dingen komen en dingen gaan zo werkt dat

Een stuk triester wordt het wanneer mensen gaan bloggen om mee te doen met de rest zodat ze ook belangrijk worden. Als ik naar de tracker kijk kan ik eigenlijk geen andere conclusie trekken. En dus schreef ik er iets over om het maar kwijt te zijn.

Reageren is niet meer mogelijk